trešdiena, 2007. gada 12. septembris

Otrā bilžu sērija






Protams, sabildējām arī lielāko telpu, kurā visvairāk uzturamies, kad esam nomodā - ar virtuvi apvienoto dzīvojamo istabu. Lūk, arī īsi komentāri bilžu secībā:
1. Virtuve ir tik laba un ērta, kā izskatās. Izlietnē dzīvo "briesmonis pārtikas atkritumu rijējs" - nudien nezinu, kā to lai nosauc. Kādi no jums jau zina, kas tas ir: ēdiena paliekas kopā ar tekošu ūdeni salej/iestūķē paplašinātā izlietnes apakšdaļas caurumā, kur ar traku dārdoņu tās tiek smalcinātas un aizskalotas kanalizācijā. Ērti un higiēniski, nekas sasmirst spējīgs virtuvē ilgstoši netiek turēts (kā tas gadās atkritumu spainī). Un arī iznesamo atkritumu krietni mazāk. Olu čaumalas mierīgi varot laist iekšā, vienīgi kauli neesot ieteicami un nepārtika. Bet tos, kā jau kaut kad iepriekš rakstīju, šķirojam. Trauku mazgājamo mašīnu izmēģināju - ir labi, vienīgā problēma - mums to trauku nav tik daudz, lai īsti būtu ar ko aizpildīt, tad nu patreiz biežāk nomazgāju tāpat. Mikroviļņu krāsni arī lietojam (pagaidām gan tikai sildīšanai, jo instrukcijas, protams, nav, ceru pamazām iemācīties), plītij un ledusskapim arī nav ne vainas.
2. Skats uz ēdamgalu, kas savieno dzīvojamo daļu ar virtuvi. Apaļā lustra lieliski iederas virs apaļā galda ar zaļo marmora imitācijas virsmu. Ik pa brīdim kāds no mums pie tā galda sēž un kaut ko dara, ne tikai ēd.
3. Dzīvojamās istabas omulīgais stūris - pie kamīna, tuvu televizoram (ceram, ka rīt to mums pieslēgs). Ak jā, kā redzams, nopirkām televizoru! Par 149 dolāriem jaunu Wal Mart veikalā, ekrāna diagnoāle 20 collas - normāls, nekā lieka, lētums bija svarīgs, ceram, ka rādīs arī. Firma kaut kāda Latvjā nedzirdēta, tāpēc neatceros.
Ir gan tas fotoaparāts mums gandrīz kā burvis - stūrītis nu dikti jauks izskatās, vai ne? Un nemaz nevar redzēt, ka abi dīvāniņi pirkti PLU lietoti par 5 dolāriem (kopā), jo ir diezgan apskrambāti. Bet ērti gan. Galdiņš arī par kādiem 2 dolāriem.
4. Reiz jau palielījos ar kamīnu, nu tas arī bildē redzams. Kurinājuši gan vēl neesam - mums te pašlaik vienīgi pēc kondicioniera prasās.
5. Kamēr vēl ir vasarīgi jauks laiks, izmantoju izdevību nobildēties uz balkona, mazdrusciņ redzams skats uz mežonīgajiem kazenājiem. Nu jau tur putni būs visas kazenes noēduši, bet to raža te šogad bija milzīga. Pie šīm kazenēm mēs klāt netiekam (krauja par stāvu), bet visur kur citur gan iespēju uzēst milzīgās sulīgās ogas garām nelaidām - kazenes te aug kā latvāņi Latvijā - leknas un daudz.

5 komentāri:

Inga teica...

Jaukas bildes!

pinguna teica...

Nu forši! Sajūta tāda, ka būtu pie jums paviesojušies. Sveicieni visiem un nenomokat nabaga Voldiņu par traku, gan jau visu paspēsiet!

Unknown teica...

par cik tagad lauj iekomentet ari seit, tad velejos pateikt, ka man loti patik, ka jus gandriz visas bildes iepozejat:) vareji jau gan ari virtuve kaut ko uz delisa pagraizit! un ka jums veicas ar zupinu varisanu latviska gara? un vel svarigs jautajums - vai tad, kad jus lasat musu komentarus, vai jus garumzimes redzat, vai ta vieta ir tikai keburi???

Ieva, Andris un Voldemārs teica...

Lienai - redzam visas garumzīmes - var rakstīt droši. Ieva

Lauris teica...

labs komplekts Ieva ar Vaio un kreklins taads pieskanots:)