svētdiena, 2007. gada 14. oktobris

Weight Training

Svētdiena klāt, laiks kārtējam rakstam, šoreiz par Weight Training, kam Latvijā īsti nav alternatīvas, taču nedaudz līdzinās priekšmetam "sports"(lasīt - kaut kāda murmuļu kratīšanās). Nedēļas stundas varētu sadalīt divās daļās - skriešanā un svaru zāles apmeklējumos. Otrdienās un ceturtdienās ir skriešana, bet pirmdienās, trešdienās, un piektdienās ir svaru zāle.
Skriešana izpaužas kā došanās uz stadionu - atzīmes ir šādas - 6 apļi ir D, 7 apļi ir C, 8 apļi ir B, 9 apļi ir A- un 10 apļi ir A. Labi pacenšoties, es varu izspiest atzīmi A.
Dodoties uz svaru zāli mēs saņemam lapiņu, kurā ir uzrakstīts, kas ir tajā dienā jāizdara, protams, drīkst arī citus vingrinājumus pildīt.
Mūsu skolotājs agrāk bija skolas futbola komandas (amerikāņu futbola) treneris, un šeit skolas komandām (vismaz mūsu) līmenis ir diezgan augsts, pat pēc štata standartiem, un pirms kāda laika pameta šo amatu, lai paliktu tikai par skolotāju. Visi trīs viņa dēli ir ļoti labi futbolisti, un viens no viņiem pašlaik spēlē NFL, Kanzasas komandā.
Tas arī šonedēļ viss, nākamnedēļ pastāstīšu par American Studies.

5 komentāri:

Unknown teica...

Voļļa, paldies par info, tiesa, kā vienmēr ļoti īsa, bet vismaz ir! vienīgais jautājums, ko šajās fizkultūras stundās dara meitenes?

Unknown teica...

Prieks, Voldemār, ka Tavi raksti kļūst garāki un pat ar humora devu - murmuļu kratīšanās! Man patika! Tā turpināt!

Ieva, Andris un Voldemārs teica...

Ieva raksta. Nezinu, kad man varētu izdoties Voldemāru piespiest te atbildi uzrakstīt, būs ātrāk, ja es, jo zinu. Tieši šajā "fizkultūras" paveidā meiteņu nav daudz - tās, kurām arī tieši to vajag, pārsvarā sportojošās, viena basketboliste arī esot. Viņas principā dara to pašu, tikai pēc savas "lapiņas" vai normas. "Parastās" meitenes var citus veidus izvēlēties, zinu, ka ir arī peldēšana, aerobika... - vai sports visiem ir obligātais priekšmets, nezinu, varbūt var to vispār neņemt un tā vietā, piemēram, arfu spēlēt. Jo arī mūzikas un mākslas virziens šajā skolā esot labs. Mēs piedāvātajā sarakstā vienkārši "pārlecām" tiem priekšmetiem, jo Voldiņš tajos pats ir "murmuļu kratīšanās" līmenī.

Unknown teica...

paldies, Ieva, par komentu, tā patiešām ir ātrāk:)

Ieva, Andris un Voldemārs teica...

Meitenēm ir tādas pašas prasības stundās kā visiem citiem.