piektdiena, 2007. gada 19. oktobris

Starptautiska mēroga slavenības

Tas ir par mums teikts. Jāsāk jau būs mums te arī ko nopietnāku likt iekšā, citādi vēl jūs sāksiet domāt, ka mēs te to vien darām, kā pa papardēm ložņājam un vāveres skaitām!

Bet nav nemaz tā. Voldemārs tikko no skolas pirmo atzīmju lapu atnesa. Taisni prieks bija skatīties - jaukās atzīmes A, daži B (un arī tie labojami uz augšu). Skolotāji atzīmes liek un vēl apvelk skolēna snieguma vērtējumu. Vairākos priekšmetos bija pat 2 reizes apvilkts outstanding (izcili), bet matemātikas skolotājs ir bijis tik laimīgs, ka pat papildus ar savu roku pierakstījis - hard working (daudz, labi strādā), kaut Voldemārs pats pārmācījies neizskatās. Bet nu mācās jau gan regulāri, tas tiesa. Un vēl viens Voldemāra kompliments šim skolotājam (viņš arī fiziku mācot, bet Latvijā tas bija Voldemāra absolūti visienīstākais priekšmets): es gribētu pie viņa fiziku mācīties.

Taču jūs jau zināt, ka, lai izcili bērni būtu, arī vecākiem izciliem jābūt. Un par mums tagad zināt ne tikai jūs. Lūk, saite uz PLU mājas lapas Biznesa skolas sadaļu - paskatieties, kas tur skaidrā angļu valodā sarakstīts. Un tas tad mums ļauj kā starptautiskām slavenībām justies :)

Diemžēl nemācēju kā klikšķināmu saiti iekopēt - iekopējiet šo paši savā interneta pārlūkā:

http://www.plu.edu/busa/news-events/plu-business-5.html


Bet skatieties uzmanīgi, centrālajā rakstā šoreiz vēl netikām - apakšdaļā mūs slavinošais rakstiņš ir ievietots.

2 komentāri:

Unknown teica...

njemot veeraa, ka arii tajaa lapaa nav tik vienkaarsi tikt pie shii raxta, tad atljaujos to iekopeet sheit:

Latvian Fulbright scholar explores US business world

The School of Business welcomes Ieva Kalve to campus as a visiting Fulbright Scholar. Kalve comes to PLU from Riga, Latvia where she is a doctoral student, studying education management at the University of Latvia. Kalve hopes to gain theoretical and practical knowledge through her research and interactions with PLU faculty to be used as a basis for writing a graduate level modern management book in Latvian. She will research literature, engage with faculty members and explore the business environment in the United States during her nine months here. Part of this exploration will include visiting small and family-owned businesses in order to more fully understand the way they operate. She hopes to bring knowledge of small and family-owned businesses to Latvia, as it is a somewhat unexplored topic there.

Kalve’s husband, Andris Kalve, and their 16-year-old son Voldemars accompanied her to the states. Kalve is glad her family is able to share this experience with her. “It brings my time in the US closer to reality and makes it feel more like home,” Kalve said.

Andris Kalve is also a visiting scholar. He is currently a doctoral student in Riga with experience in occupational safety and health. He intends to broaden his understanding of the occupational safety industry by linking with general management topics, including quality systems.

Unknown teica...

Nu, krutie!!