svētdiena, 2007. gada 9. septembris

Nu jau visi kopā, tāpēc nevaļīgi

Paši redzam, ka emuāra rakstu darbos "melnais caurums" parādījies, tāpēc ātri mazs gabaliņš top. Pirmā un galvenā ziņa - viss ir kārtībā. Andri un Voldemāru lidostā sagaidīju, tad kopā pavakariņojām un kādu stundiņu papļāpājām ceļmalas "kafejnīcā". Tas mums izmaksāja 46 dolārus - lēti nebija, ēdiens gan kvalitatīvs un apkalpošana laipna - tā summa sanāca kad katrs paņēma 1 otro vai ko līdzīgu, sulu un kafiju.

Pēc tam devāmies pie Alfa un Lijas, apskatījām iespējami dabūjamās sadzīves lietas, mazliet papļāpājām un pie miera. Kā pārcēlāmies un iekārtojāmies - tas ir atsevišķa stāsta vērts. Gan jau pamazām "parādus nokārtosim" un visus interesantākos notikumus aprakstīsim.

Vakar mums bija lielā iepirkšanās diena (čeku kaudze stāv uz galda, baidos to summu kopā saskaitīt, bet būs jau jāizdara, lai varu kontrolēt, kas kontos notiek). Ko pirkām - arī būs atsevišķs stāsts, jo gan pirkumu, gan lielo pirkumu lietas ir aprakstīšanas vērtas (pēc tam, kad vispār ir saprasts, kas un kā notiek). Patlaban - ļoti jaukā svētdienas rītā - visi trīs esam universitātē, jo mēģināsim Andra un Voldemāra mobilos pieslēgt un vēl visu ko steidzamu apdarīt.

Pirmdien Voldemāram Pjallapas skolā jābūt 11os - papīrus nokārtot un apskatīties, pēc tam katru dienu stundas sāksies 7.30, tātad ne vēlāk kā 7os no mājas būs jāizbrauc.

3 komentāri:

Unknown teica...

nu tad beidzot kādu ziņu sagaidījām!!! bet nu ļoti gribas redzēt to izklāstu par pirkumiem uttt. gaidam:)

pinguna teica...

Jā, gaidam ar nepacietību!

Inga teica...

Interesanti lasīt par visām jūsu izmaksām un jaukajiem pirkumiem. Gribētos arī zināt (ja nav noslēpums) jūsu meneša aptuveno budžetu ASV, kurā jāiekļaujas....