trešdiena, 2007. gada 12. septembris

Fotoaparāts nopirkts!






Laikam jau šo virsrakstu vajadzēja ar vēl uz pusi lielākiem burtiem rakstīt, vai ne? Un tātad - ir Panasonic kaut kāds (piedodiet spečuki, kad būs pie rokas, tad tos cipariņus arī uzrakstīsim) - izskatās glīts un arī bildes sanāk labas. Šajā un nākamajos stāstiņos tās tad arī liksim klāt. Dalīšu vairākos stāstiņos, lai dikti apjomīgi nesanāk.

Un tātad - pirmā bilde - skats uz leju no mūsu kāpņu telpas - tā izskatās iekšējais pagalms un kaimiņmāja - mūsējā ir līdzīga tikai 3 stāvi, kaut kad ieliksim bildi ar skatu no lejas uz augšu uz mūsu dzīvokli. Kāpēc kāpņu laukumiņš izskatās tik tumšs nezinu, varbūt tāpēc, ka ārpusē lieliska saulaina diena...

Nākamajā bildē ir "pelnrušķītes istaba" - telpa, kurā dzīvojas veļas mašīna un žāvētājs, boileris, veļas kaste un ar šiem saistīti sīkumi (redzat - Amway vien plauktiņā!). Troksni abas mašīnas taisa briesmīgu, bet strādā labi, veļasmašīna ātri arī - zem stundas jebkuru mazgāšanu ir pabeigusi.

Skats uz vannas istabas fragmentu ar dušas aizkariem. Telpa ir ļoti jauka - plaša, gaiša (jo ir logs), 2 veidu mākslīgais apgaismojums - visai telpai un virs spoguļa, ventilācija. Ļoti jauka, sevišķi pēcpusdienā, kad vakara saule piegaismo. Tiesa, bilde nav visai veiksmīga izdevusies. Toties - operatīvi nopubliskota - pusstundu pēc fotografēšanas!

Skapja skats - pavisam ir 4 iebūvētie skapji: 1 ar horizontāliem plauktiem un 3 kuros var drēbes iekārt: pa vienam katrā guļamistabā un pie ārdurvīm. Bildē redzams lielākais no skapjiem un mazs istabas gabaliņš.

Voldemāra istabas skats ar atkritušo Voldemāru. Jā, gluži plakans viņš šajās dienās mājās pārrodas, bet tā laikam jābūt - tik daudz visa kā. Ieskaitot fizkultūru katru dienu un tad vēl viņi vakar ar Induli bija basketbola minitreniņu uztaisījuši (par Induli uzrakstīšu atsevišķi)...

Patlaban Voldemārs ir savā pirmajā brīvajā basketbola treniņā Pjallapas skolā un arī otrs "pirmais" notikums ar to ir komplektā - es sēžu pie datora universitātē, Andris ved Voldemāru viens pats un bez kartes (vīrieša lepnums!). Ceru viņus ap deviņiem vakarā šeit pie sevis atpakaļ sagaidīt.

Nav komentāru: