piektdiena, 2007. gada 9. novembris

Parklandes mežs un parks bildēs

Pirmo bilžu galeriju vakar izdevās veiksmīgi jums nosūtīt. Nosūtu nākošo galeriju Parklande 2. Šajā galerijā visi attēli ir fotografēti Parklandē, vietās, kur es un Ieva ejam uzskriet: Bresemana mežā un Spanavejas parkā. Parkā atrodas arī Spanavejas ezers. Attēlā redzamās vāveres ir nofotografētas parkā pagājušā nedēļā. Pēdējā laikā tās palikušas ļoti aktīvas un drošas. Gatavojas ziemai, vāc pārtiku un par apkārtnotiekošo daudz neinteresējas.

Novembra mēnesī parkā aktīvi notiek labiekārtošanas darbi. Tur tiek uzstādīts liels daudzums dažādas figūru un figūriņu, kas ir izgaismotas ar daudzkrāsainām lampiņām. Kad tas viss darbosies, kādā vakarā nofotografēsim un nosūtīsim apskatei. Zemāk ievietoju nākošās galerijas adresi, lai brīvdienās nebūtu daudz jālasa, bet varētu mazliet paskatīties bildes.

http://www.poga.lv/photos/parklande/sets/set:21347/

Kā adresi var atvērt un kā ieslēgt automātisko bilžu rādīšanas režīmu es uzrakstīju iepriekšējā aprakstā. Nākošajā nedēļā ievietošu vēl divas galerijas - par Rainīra kalnu un par Takomas zooloģiskā darza un tam blakus esošā parka apmeklējumu.

Nav komentāru: