ceturtdiena, 2007. gada 8. novembris

Par bilžu galerijām

Komentāros vairāki lasītāji izteicās, ka bilžu skaits šajos stāstiņos esot nepietiekams un to skatīšanās nav pietiekami ērta. Bildes vajadzētu sakārtot blokos (galerijās) un ievietot kādā no mājas lapām, kas paredzētas šādam nolūkam. Izmēģinājām vairākas publiski pieejamas mājas lapas, kurās bez maksas var ievietot fotogrāfijas, bet tām visām ir dažādi ierobežojumi un trūkumi. Man izdevās fotogrāfijas veiksmīgi ievietot mājas lapā poga.lv, kas ir izveidota Latvijā. Bet ir sarežģiti piekļūt fotogrāfijām lai tās apskatītu. Piekļūšanas vienkāršošanai, tālāk ievietoju bilžu galerijas Parklande (galerija izveidota septembrī) adresi.

http://www.poga.lv/photos/parklande/sets/set:21338/

Uzklikšķinot uz šo adresi vai to ievietojot interneta adrešu logā, vajadzētu atvērties tur ievietotajai foto galerijai, kā tas redzams tālāk ievietotajā attēlā. Uzklikšķinot ar sarkano bultu norādītajam uzrakstam, jāieslēdzas slaidu rādīšanas režīmam. Veiksmīgu skatīšanos!
Gaidīšu komentārus, vai izdevās atvērt galeriju Parklande un ieslēgt slaidu rādīšanas režīmu. Ja rezultāts būs pozitīvs, šajā mājas lapā ievietošu vēl vairākas bilžu galerijas un publicēšu to adreses.

3 komentāri:

Unknown teica...

Beidzot! :)

Unknown teica...

man viss izdevas, loti patika, taa tikai turpiniet!!!

pinguna teica...

Jā, tiešām viss notiek! Gaidam turpinājumu!