otrdiena, 2007. gada 2. oktobris

Pārsteidzošais-drūmais-domājamais stāsts (angliski)

Lai jums, emuāra lasītājiem neliktos, ka tikai pār Latviju visas nelaimes un (politiskie) nesmukumi nāk, teikšu skaidri un gaiši - arī Amerikā ne viss ir ideāli un ne visi domā vienādi.

Šoreiz nerakstīšu ne par vāverēm, ne tomātu cenām, bet par filmu, kura uz mani visādu iespaidu atstāja: tik vienkārši! - es nezināju, ka tā var būt! - es neesmu ar mieru, ka tā notiek!... un vēl par ko padomāt paliek. Andris un Voldemārs arī noskatījās. Iespaidi līdzīgi.

Jūs arī gribat? Dabūsit, bet ar vienu nosacījumu (ne manis izdomātu) - filma ir angliski. No otras puses - nesabīstieties pārlieku - ar vidējām un viduvējām valodas zināšanām tā ir skatāma un vai katrs kādā no gandrīz 2 stundu filmas 3 daļām kaut ko priekš sevis atradīs. Zinātkārajiem var noderēt viss. Studējošajiem un saviem kolēģiem iesaku visu, (radiniekiem) skolu jauniešiem - vismaz pirmo daļu, bet arī otrā ir skatīšanās vērta. Trešā daļa var nebūt tik interesanta tiem, kuri paši vēl naudu nepelna, par vēsturi neinteresējas un televīzijā vai internetā ziņas neskatās.


ADRESĪTE (protams, ar bildi vien par maz, skaņu arī vajag):
http://www.zeitgeistmovie.com

Man šo saiti pārsūtīja Alfs, bet septembra sākumā Delfos arī kaut kas par šo bija.

Nav komentāru: