ceturtdiena, 2008. gada 7. februāris

Sen gaidītie ciemiņi

Otrdien vēlu vakarā vai pareizāk būtu rakstīt naktī no otrdienas uz trešdienu pie mums no Latvijas dažas nedēļas paciemoties ieradās Ievas māte Vija (attēlā pa labi), kā arī Ievas māsas Zane (attēla kreisajā pusē) un Liena (priekšā, blakus Zanei). Vakarā neko daudz parunāties neiznāca, lidojums no Latvijas ar vairākkārtēju pārsēšanos bija diezgan ilgstošs un nogurdinošs, ātri vien bija jādodas gulēt.

Trešdienas rītā laiks nekāds patīkamais nebija, nolēmām dienu veltīt iepirkumiem. Latvijā palikušo mājinieku un paziņu pasūtīto mantu saraksts bija pietiekoši iespaidīgs, īpaši daudz bija minēts apģērbs un apavi. Mantu iepirkšanu apgrūtināja tas, ka Amerikā ir citāda apģērbu un apavu izmēru sistēma kā Eiropā. Praktiski visu dienu pavadījām dažādos viekalos, iegādājoties gan sporta preces, gan ikdienas apģērbu, gan arī dažādus foto un datortehnikas piederumus.
Visu plānoto vai pasūtīto preču klāstu iegādāties neizdevās, bet kaut kādi panākumi šajā pasākumā bija. Aprakstā neuzskaitīšu ko un cik daudz katrs iegādājās, bet ielikšu vienu attēlu, kurā redzami veikalu "ķemmētāju" iegādātie apavi. Ciemošanās laikam vajadzētu pietikt.
Šo aprakstu rakstu trešdien vēlu vakarā, var teikt, ka ceturdienas naktī. Tāpēc neko daudz vairāk nerakstīšu. Rītdien ir plānots apmeklēt tālākus tirdzniecības centrus lai iegādātos vairākas konkrētas un specifiskas lietas. Ceturdienas vakarā (pēc mūsu laika) gaidiet nākošo rakstiņu.

8 komentāri:

pinguna teica...

Mīļo stundiņ, vai tad nu tik traki vajadzēja!
Varētu domāt, ka pašas bez kurpēm aizbraukušas un mājās visi basām kājām! Un tas viss pirmajā dienā, ai, ai, ai...
Vai jūs tur tos shopinga centrus nevarat kaut kā apbraukt, tā lai ciemiņi nepamana? Citādi labi nebeigsies...
Bet nu kas man par daļu!
Galvenais, ka visi satikušies un priecīgi!
Gaidam nākamos vēstījumus!

pinguna teica...

Ievedat ciemiņus čemodānu veikalā un pasūtat bagāžas vietas uz kravas kuģa jau laicīgi, citādi, ka nesākas veselības problēmas no tā, ka visu nopirkto nedabū uz mājām!

Unknown teica...

Šūzi....un kas tikai ne vēl, nu jautri, es protams nezinu cik tās lietas maksā, bet nu atgādiniet viesiem, ka vēl 3 nedēļas priekšā, lai nenotriec visu piķi uzreiz :D

Unknown teica...

nu, Eduard, tu jau tā kā mačuks - neko nevajag, neko nevajag...neko nevajag ēst utt. kas tie par tekstiņiem??? vai jums skauž vai kas par vainu? kas tad tas tur ir? daži pārīši apavu uz šito lielo famīliju! Ingūna, mēs patiešām aizbraucām gandrīz vienās drēbēs ar tukšiem čemodāniem, tāpēc arī tagad ar kaifu iepērkamies, jo cenas šeit ir tādas, ka spiegt gribas, ne tikai pirkt:)

Unknown teica...

nekas man neskauzh :D

pinguna teica...

Labi jau labi!
Patiesībā jau abām pusēm tas viss ir uzjautrinoši, mums prieks par jums, jums atkal par to pirkšanos!
Skaudība nav pat tuvumā bijusi!
Mēs noteikti ņemtos tieši tāpat.
Man jau gribējās tikai pamuldēt un patēlot bargo kundzi!
Būs jau labi!
Kad nu atraujaties no šopinga, tad nu uzrakstiet arī ko redzējāt!
Gaidam! Sveicieni visiem!

Unknown teica...

a kur man kurpītes???

Unknown teica...

WOW, Ugjis arii ir pieregjistreejies, tev tach tie shuuzi Ugji!

:D

A man NASCAR jaka :)