ceturtdiena, 2008. gada 7. februāris

Otrās dienas šopings

Attēlā redzams kā ceturdienas rītā ciemiņi pēc brokastīm, izmantojot Skype sakarus datorā, mazliet (nepilnas divas stundas) papļāpā ar mājiniekiem Latvijā. Precizējuši iepirkuma plānus, ar jauniem spēkiem ciemiņi devās uzbrukumā Centrālijas lielveikaliem. Centrālija ir neliela apdzīvota vieta stundas brauciena attālumā, kur tūristiem piedāvā izklaidi - shoping. Preču tirdzniecības vietas ir izvietotas abās pusēs starpštatu piektajam ceļam, kā to var redzēt shēmā, kas nofotografēta Centrālijas auto stāvvietā.
Augstāk ievietotajā attēlā redzams uzbrukuma sākums pirmajam Centrālijas veikalam. Aizsteidzoties notikumiem priekšā, informēšu, ka Centrālijas iepirkumu centros bija liela izvēle un kvalitatīvas preces. Pirkšanas process bija vēl saspringtāks kā pirmajā dienā. Nākošā attēlā es pielaikoju cepuri kovboju veikalā. Plauktos redzami kvalitatīvi kovboju ādas zābaki.
Pirkšanas process turpinājās visu dienu, bez pusdienas pārtraukuma. Ar tumsas iestāšanos veikalu ķemmētāji sāka pagurt. Šoreiz ievietošu aprakstā vēl neizpakotās mantas. Aprakstu nevaru turpināt, jo uz datora šovakar ir liela konkurence, laidīšu citus paveikt steidzamākus darbus.
Šodien iepirkšānās kāre ir mazliet noplakusi un rītdiena varētu būt mierīgāka.

6 komentāri:

Unknown teica...

nu jautri jautri :D

pinguna teica...

Tiešām jautri!
Un Mačuks arī var turēt līdzi lielveikalu iekarojumos?

Unknown teica...

Mačuks paliek tikai arvien labāks:) Vairs nevaram dabūt ārā no veikala!

Unknown teica...

EU! a kur jūs esat iekrituši!

Unknown teica...

????

pinguna teica...

Tiešām, nu lūdzu kādu rindiņu!