piektdiena, 2008. gada 1. februāris

Pēdējā diena Havaju salās

Ātri pienāca pēdējā diena Havaju salās. Daudz paguvām apskatīt, bet daudz kas palika neapskatīts.

Uz lidostu mums bija jādodas īsi pēc vienpadsmitiem. Biļetes atpakaļceļam jau bija iegādāta pirmajā dienā un atlika tikai gaidīt pie viesnīcas autobusu uz lidostu. Ieva un Voldemārs pēdējā ekskursijā bija pārāk ilgu laiku pavadījuši saulē un pēdējā dienas rītā nejutās labi. Es vēl nolēmu vienu stundu veltīt zoodārza apmeklējumam, kas atradās tieši pretī mūsu viesnīcai.
Zoodārzs no rīta vēl nebija atvērts un es aizgāju pēdējo reizi nopeldēties Vaikiki pludmalē. No rīta okeānā bija mazi viļņi un ļoti maz sērfotāju un peldētāju. Varbūt viņiem likās vēl pārāk vēss no rīta, bet varbūt viņi bija aizņemti ar parādes gaidīšanu (21.janvāris Amerikā ir svētku diena un Vaikiki pludmalē desmitos no rīta bija paredzēts svētku gājiens). Pēc peldēšanās nepilnas stundas laikā izskrēju caur zoodārzu. Pārāk daudz zvēru tur nebija (zoodārzs ir nesen izveidots un ar katru gadu paplašinās), bet esošos bija patīkami aplūkot. Tālāk ievietoju apskatei dažas zoodārza iemītnieku bildes.
Mana zoodārza apmeklējuma ieplānotais laiks ātri beidzās, vēl viesnīcā bija jāsakravā mantas. Izejot pa vārtiem, trāpīju tieši uz svētku gājiena sākumu. Nofotografēju parādes dalībniekus un tālāk jūsu vērtējumam ievietoju vairākus attēlus.
Ar svētku parādes dalībnieču sveicieniem attēlos arī beigšu aprakstu par viesošanos siltajās Havaju salās. Vakarā Parklandē mūs sagaidīja uzticamais pelēcītis mazliet atšķirīgākos laika apstākļos...

2 komentāri:

pinguna teica...

Ak, nabaga pelēcītis!

Unknown teica...

Tad gaidam tās bildes..vairāk.