sestdiena, 2008. gada 5. aprīlis

Dzīvošana pilsētā Sandpointā

Pilsēta Sandpoint atrodas ezera Pend Oreille piekrastē. Ezers atrodas blakus kalnu kūrortam Schweitzer un no slēpošanas trasēm ir labi saskatāms (aprakstā ievietotā pirmā bilde ir fotografēta no Schweitzer kalna virsotnes). Braucienam no mūsu mītnes līdz Schweitzer ciemata centram bija nepieciešamas 20 līdz 30 minūtes. Brauciens līdz Schweitzer stāvvietai bija jāveic pa kalnu ceļu un šī ceļa malas bija noklātas ar biezu sniega kārtu. Dažās vietās šo ceļmalās esošo sniegu nofotografēju un apskatīšanai ievietoju tālāk tekstā.
Sandpointā dzīvojām mājā, kas atradās tieši ezermalā. Mūsu slēpotāju grupa 5 dienas izmantoja divus dzīvokļus. Katrā no tiem atradās trīs guļamistabas un ar virtuvi apvienota dzīvojamā istaba.
Pa mājas logiem kā arī no balkona bija skatāms ezers un tā otrā krastā esošie sniegotie kalni. Bez jauko dabasskatu aplūkošanas, ezera krasta mājās dzīvojošie varēja baudīt arī aktīvāku atpūtu. Blakus esošā mājā bija iekārtotas relaksācijas telpas (sporta zāles, SPA procedūru istabas) un mājas ārpusē izveidoti baseini ar karstu ūdeni peldēšanai. Tos mēs izmantojām katru vakaru pēc slēpošanas. Tālāk ievietoju relaksācijas mājas attēlu un dažas bildes ar skatiem no baseiniem.
No mūsu dzīves vietas bija saskatāma arī kalna Schweitzer virsotne. Pēdējā attēla kreisajā pusē ir redzama relaksācijas māja (baseini atrodas aiz zaļajiem kokiem), labajā pusē māja, kurā mēs dzīvojām un attēla centrālajā daļā pa vidu abām mājām saskatāmais baltais kalns ir Schweitzer virsotne.
Šodien no Denveras atgriezās Ieva un nākošajos aprakstos rakstīs par konferencē redzēto un piedzīvoto. Kādā no tālākiem aprakstiem centīšos ievietot bilžu galerijas ar skatiem no slēpošanas trasēm.

Nav komentāru: