trešdiena, 2008. gada 5. marts

Lielais kanjons

Par pēdējo avantūrisko ceļojumu ar automašīnu no savas dzīves vietas Parklandē uz Lielo kanjomu jau īsumā esam aprakstījuši iepriekšējos rakstiņos. Šoreiz nopublicēšu vairākus attēlus, kas palīdzēs vairāk apjaust kā izskatās vienā no skaistākajiem ASV dabas veidojumiem - Lielajā kanjonā. Ieva vienā no iepriekšējiem aprakstiem jau rakstīja, ka 6 dienu ilgā ceļojuma kopējais garums bija 6500 km. Uz Lielo kanjonu startējām no viesnīcas Lasvegasā plkst. 4 no rtīta un ceļojuma laikā Lielajā kanjonā ieplānojām un realizējām divas atsevišķas ekskursijas. Vispirms kanjona rietumu pusē apmeklējām pagājušajā gadā uzbūvēto SkyWalk (latviski - debesu ceļš), kas uzbūvēts 1200 m augstumā virs kanjona.
Pēc pastaigas pa stikla pakavu virs konjona, pafotografējām skaistos kanjona skatus, apskatījām indiāņu būves, kā arī vietējo lidostu un devāmies vairāku stundu braucienā realizēt ceļojuma otro daļu: uz Lielā kanjona dienvidu galu. Iebraucot Lielā kanjona dienvidu daļā, nokļuvām kārtīgā ziemā.
Bet labāk to visu aplūkot foto galerijā, ko nopublicēju mājas lapā poga.lv ar nosaukumu Lielais kanjons. Interneta adrese un saite uz foto galeriju Lielais kanjons tālāk tekstā:

http://www.poga.lv/photos/parklande/sets/set:23545/

1 komentārs:

pinguna teica...

Atkal jāsaka VARENI!
Indiāņu mītnes gan kā "Trīs siventiņos", kāda nu kuram!