trešdiena, 2007. gada 22. augusts

Efektīvi un vienkārši - tas par EMUĀRU!

Priecājamies par tiem, kuri jau uz pirmo ziņu kādu komentāru uzrakstīja un arī par tiem, kuri šoreiz vēl līdz emuāra komentāram netika, taču Ievai kādu e-vēstulīti uzrakstīja.

Kaut ar laiku patlaban, kad jāsāk jau somas kārtot, tā ir kā ir, gribējās vēl kādu labu darbu izdarīt - pateikt, ka arī katrs no jums, šī emuāra lasītājiem, ātri un viegli var tikt pie kāda sava emuāra, ja vien sagribas! Nav grūti, un pat pa pamācībām angliski jāpiņķerējas nebūs.

Mūs samācīja Veneranda Godmane (tiem, kuri kādā sakarā ar augstskolu Turība bijuši, viņu vajadzētu zināt - bibliotēkas vadītāja, kura IT lietiņas mīl vismaz tikpat cik papīra grāmatas). Apskatījām Venerandas radīto emuāru viņas patreizējai darba vietai un arī saņēmāmies pieķerties. Mēs gan bijām dikti čakli - arī pie Venerandas ciemos uz Jelgavu aizbraucām - parunāties un paskatīties, kā tas notiek, taču arī ar pamācību var pietikt, jo tā ir latviešu valodā.

Paskatieties arī jūs Venerandas veidoto Pārlielupes bibliotēkas emuāru.
Jā, arī mums pēc apmeklējuma neizdevās izsprukt sveikā - Veneranda visu aprakstīja sava emuāra 20.augusta ziņā.
Ikvienam noderīgs var būt palīgs emuāru veidošanā skaidrā latviešu valodā

Dodiet ziņu, kad būsit savus emuārus uztaisījuši!

2 komentāri:

Zita teica...

Nu liels prieks, ka saņēmāties šo darbiņu izdarīt! Ar nepacietību gaidīšu jūsu nebeidzamo piedzīvojumu aprakstus no viņpuskrasta!

veneranda teica...

Apsveicu!! Ir jauki reizē būt ziņu radītājam, māksliniekam un producentam.